TO Kiropraktik
PErsonlig service från legitimerad kiropraktOR

För dig med rygg- och nacksmärtor samt ergonomiska besvär

Om mig

M.Sc./B.Sc. (Master of Human Sciences) Chiropractic
AECC University College, Bournemouth University, England
 

Jag heter Theo och är utbildad på AECC I Södra England där jag erhöll min master 2019. De sista två åren på utbildningen jobbade jag på skolans egen praktik där jag diagnostiserade och behandlade patienter med neuromuskulära dysfunktioner i rörelseapparaten. Därefter har jag jobbat som kiropraktor på flera kliniker i Sverige, däribland Halmstad, Stockholm samt Gävle.

Jag har en helhetssyn på kiropraktik och behandlar inte enbart problemområdet. Lika viktigt upplever jag att det är att de båda parterna känner sig delaktiga i behandlingen och att man tillsammans jobbar mot gemensamt uppsatta mål. Kroppen har en fantastisk läkeförmåga och gällande behandling tror jag på att möta kroppen just beroende på var den befinner sig i läkeprocessen. Även om det finns vissa riktlinjer gällande behandling och behandlingsfrekvens är vi alla unika och svarar olika på behandlingen. Om smärtsymtomen t.ex. lättat och funktionen återställts i muskler och leder efter enbart ett par behandling ser jag det som ett tecken på att behandlingen antingen kan reduceras eller avslutas. Jag har även vidareutbildat mig, bl.a. inom muskeltester och hur dessa kan tillämpas för att finna ursprungsproblemen i rörelseapparaten.

Min stora passion vid sidan av yrket är att spela basket, vilket jag gjort på de högre nivåerna i Sverige såväl som England. Jag tycker även om att spendera tid utomhus och gärna i olika naturmiljöer.